tre kollegor samtalar vid kaffeautomaten på Borabs kontor

Jobba hos oss

Tyvärr har vi inga lediga jobb just nu. Håll utkik efter framtida annonser!

 

 

Om BORAB

Vår vision är att vara våra kommuners främsta miljöambassadörer, som driver frågor rörande återvinning och miljö. Vår största utmaning ligger i den kultur som byggts upp kring vad återvinning är. Många tänker idag att återvinning är samma sak som att ge avfallet ett värde, men återvinning handlar om att ta vara på materialet så att det kan bli nya produkter om och om igen. Det vi inte kan återanvända eller återvinna gör bäst nytta genom energiutvinning, det vill säga att omvandlas till bränsle för exempelvis fjärrvärme och biogas.

BORABs grundvärderingar och förhållningssätt

Vårt åtagande på BORAB handlar om att lämna efter oss en hållbar plats för kommande generationer. Vi ska bemöta våra kunder och samarbetspartners med värme och ödmjukhet.

På BORAB tar vi hand om varandra inom företaget och värnar om gott kamratskap. BORAB står för jämlikhet och mångfald – här är alla välkomna oavsett bakgrund. BORABs personal är ETT lag där alla är viktiga.

  • VI ÄR miljömedvetna, ansvarstagande och ger god service.
  • VI ERBJUDER tjänster och funktioner som underlättar materialåtervinning
    och en miljömedveten avfallshantering för våra kunder.
  • VI VILL att människor som har kontakt med BORAB ska känna sig rätt i tiden,
    värdefull och att man gör skillnad.
  • VI ÄR glada, engagerade och proaktiva.
  • VI HAR rätt kunskapsnivå, moderna tjänster och hög kundnöjdhet.

I avfallsanläggningen bereder vi det brännbara avfall som kvarstår efter källsortering. Avfallet lagras, blandas och kvarnas för att sedan omvandlas till energi via fjärrvärme. På anläggningen tar vi även emot avfall från många andra kommuner och företag i Sverige.