tre medarbetare vid köksön

Jobba hos oss

Vi söker en anläggningsskötare

BORAB växer och söker nu förstärkning till vår avfallsanläggning. Som medarbetare på BORAB arbetar du för samhällsnyttan där miljöfrågor och kundnytta är de största fokusfrågorna på samtliga avdelningar inom bolaget. Vi arbetar i en bransch som är i ständig utveckling och som ställer höga krav på sina medarbetare.

Vi söker en ny medarbetare som kan komplettera vårt drivna team på produktionsavdelningen. Här arbetar vi med att hantera avfall vid våra upplag samt att processa och förbereda avfall till förbränning. I din roll kommer du vara operatör i vår kvarnanläggning, köra lastmaskin och grävmaskin. Du kommer vara med och serva/reparera div. maskinell utrustning och ingå i ett rullande schema vid skiftgång.

Arbetet bygger på ett bra samarbete med övrig personal på plats. Det kräver en god förmåga att kunna ta egna initiativ, vara lösningsorienterad och att samtidigt vara en god lagspelare.

Vem är du?
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning. Du har giltigt B-körkort. Du talar svenska och kan kommunicera obehindrat med dina kollegor. Tjänsten kräver att du har maskinvana genom praktiska kunskaper eller maskinförarutbildning. Tidigare erfarenheter inom service, reparation och underhåll av diverse maskinell utrustning ser vi som meriterande.

Tillsvidareanställning med provanställning i 6 mån.

Individuell lönesättning tillämpas. Övriga villkor enligt kommunals kollektivavtal tillämpas.

Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetstid: Rullande schema, skiftgång.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Maila din ansökan till: jobb@borab.se
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.

Interjuver hålls löpande och tjänsten tillsätts snarast så fort lämplig person för uppdraget hittas. Vänta där för inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kommer att tas bort när tjänsten är tillsatt.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2024.

 

Om oss
BORAB är ett kommunalt bolag som ägs av Bollnäs och Ovanåkers kommuner. BORAB ansvarar för insamling, hantering, lagring och beredning av kommunernas hushållsavfall och driver avfallsanläggningen på Sävstaås i Bollnäs, samt återvinningscentralerna i Bollnäs och Edsbyn. Vår vision är att vara våra kommuners främsta miljöambassadörer, som driver frågor rörande återvinning och miljö. Vår största utmaning ligger i den kultur som byggts upp kring vad återvinning är. Många tänker idag att återvinning är samma sak som att ge avfallet ett värde, men återvinning handlar om att ta vara på materialet så att det kan bli nya produkter om och om igen. Det vi inte kan återanvända eller återvinna gör bäst nytta genom energiutvinning, det vill säga att omvandlas till bränsle för exempelvis fjärrvärme och biogas.

BORABs grundvärderingar och förhållningssätt
Vårt åtagande på BORAB handlar om att lämna efter oss en hållbar plats för kommande generationer. Vi ska bemöta våra kunder och samarbetspartners med värme och ödmjukhet.

På BORAB tar vi hand om varandra inom företaget och värnar om gott kamratskap. BORAB står för jämlikhet och mångfald – här är alla välkomna oavsett bakgrund. BORABs personal är ett lag där alla är viktiga.

Vi är miljömedvetna, ansvarstagande och ger god service.

Vi erbjuder tjänster och funktioner som underlättar materialåtervinning och en miljömedveten avfallshantering för våra kunder.

Vi vill att människor som har kontakt med BORAB ska känna sig rätt i tiden, värdefull och att man gör skillnad.

Vi är glada, engagerade och proaktiva.

Vi har rätt kunskapsnivå, moderna tjänster och hög kundnöjdhet.